Filosofie

Filosofie

xx

STAPPENPLAN

Hoe gaan we te werk?

Kennis

Wij komen vrijblijvend langs bij jou thuis voor een babbel. Jij vertelt wat je wilt en we bespreken samen wat mogelijk is. Je hoort ook alles over onze manier van werken.Voel je een klik? Dan geef je groen licht voor het ontwerp van jouw tuin en stellen we een stappenplan op.

Ontwerp

Je krijgt het eindontwerp van jouw tuin. We wandelen samen nog eens door het finale plan, waar je de sfeer opsnuift met een aantal 3D- of referentiebeelden.Daarnaast ontvang je een dossier met uitleg over alle gebruikte materialen en beplanting.

Realisatie

Nog één stap voor de start: de prijs. Je ontvangt een gedetailleerd bestek en weet op voorhand hoeveel alles kost – geen onaangename verrassingen dus.We bepalen een deadline, stellen een planning op en starten aan de tuin van jouw dromen.

TESTIMONIALS

Mijn Visie

Een groene oase van leven en rust, een strak strookje buitenkunst, een uniek en tijdloos ontwerp.
Interieur doorgetrokken naar exterieur. Jouw droomtuin is onze drijfveer.

Tuinarchitect Julien Houtekeete is de bezieler van dit jonge, dynamische bedrijf. Samen met jou creëert hij een ontwerp waarin alle stukjes samenvallen: van jouw persoonlijke eisen en wensen tot het omringende landschap en de architectuur van jouw huis. Benieuwd hoe jouw tuin groeit van een idee naar een eigen(zinnig) ontwerp? Contacteer ons voor een verkennend gesprek.