Deze woning situeert zich in een landelijk gebied. De nadruk werd gelegd op de zachte, geleidelijke integratie van het landschap, een bloemrijk grasland die ook dienst doet als een natuurlijke speeltuin voor de kinderen zorgt voor een naadloze overgang met het landschap en bevorderd de biodiversiteit.Er werd ook gevraagd om een zwembad te integreren in de tuin. Deze werd omringd door groenblijvende hagen die een intiemere sfeer creëren in de vrij open tuin.

Status

Opgeleverd

Jaartal

2018

Oppervlakte

5000 m2

Ontwerp

Julien Houtekeete - Dominique Eeman
Weide
Poolhouse met zwembad
Zwembad vanuit poolhouse
Oprit met houten poort
Drone beeld zwembad en poolhouse
Wilde bloemen

Benieuwd naar jouw droomtuin?

Julien Houtekeete streeft naar een meerwaarde in elk project, wat resulteert in een sterkere beleving van de buitenruimte en de omgeving.Vaak vormt dit dan ook de basis tot samenwerkingen met verscheidene architectenbureaus.
Contacteer Julien