De strakke woning ontworpen door ‘Vandendries Capoen architecten’ bevindt zich in een sterk verstedelijkt gebied.  Deze verstedelijking proberen we deels te verzachten door beuk hagen te planten rondom.Verder is het onze bedoeling  om een buitenruimte te ontwerpen die zich naadloos verbindt met de woning, dit hebben we gedaan door betonnen treden te introduceren die vertrekken vanuit de architectuur van de woning.Deze treden vangen het niveauverschil op en bepalen mee de structuur van de tuin.

Status

Opgeleverd

Jaartal

2017 - 2018

Oppervlakte

800 m2

Ontwerp

Julien Houtekeete

Benieuwd naar jouw droomtuin?

Julien Houtekeete streeft naar een meerwaarde in elk project, wat resulteert in een sterkere beleving van de buitenruimte en de omgeving.Vaak vormt dit dan ook de basis tot samenwerkingen met verscheidene architectenbureaus.
Contacteer Julien